Symposium – Schedule

Symposium on Recollision Physics 2018

Schedule

A B C D E F G
1
Time Tuesday Wednesday Thursday Friday
2
3
8:30 Arrival Welcome Remarks 30 min – #11 30 min – #15 30 min #23
4
8:40 David M. Villeneuve 30 min #1
5
8:50
6
9:00 20 min – #5 20 min – #10 20 min – #13
7
9:10 20 min – #1
8
9:20 30 min – #12 30 min – #16 30 min – #24
9
9:30 20 min – #2
10
9:40
11
9:50 Coffee Break 20 min – #6 Coffee Break Coffee Break
12
10:00
13
10:10 Coffee Break
14
10:20 30 min – #2 30 min – #17 30 min – #25
15
10:30
16
10:40 30 min – #13
17
10:50 20 min – #3 20 min – #11 20 min – #14
18
11:00
19
11:10 20 min – #4 20 min – #7 20 min – #12 20 min – #15
20
11:20
21
11:30 30 min – #3 20 min – #8 30 min – #18 30 min – #26
22
11:40
23
11:50 30 min – #14
24
12:00 Lunch Lunch Lunch
25
12:10
26
12:20 20 min – #9
27
12:30
28
12:40 Lunch
29
12:50
30
13:00
31
13:10
32
13:20
33
13:30 30 min – #4 Poster session 30 min – #27
34
13:40
35
13:50
36
14:00 30 min – #5 30 min – #28
37
14:10 Free time
38
14:20
39
14:30 30 min – #6 30 min – #29
40
14:40
41
14:50
42
15:00 Coffee Break Coffee Break Coffee Break
43
15:10
44
15:20
45
15:30 30 min – #7 30 min – #19 30 min – #30
46
15:40
47
15:50
48
16:00 30 min – #8 30 min – #20 30 min – #31
49
16:10
50
16:20
51
16:30 30 min – #9 30 min – #21 Paul Corkum 30 min – #32
52
16:40
53
16:50
54
17:00 30 min – #10 30 min – #22 Departure
55
17:10
56
17:20
57
17:30 Free time Free time
58
17:40
59
17:50
60
19:00 Welcome Reception Conference Dinner
61
19:10
62
19:20
63
19:30
64
19:40
65
19:50
66
20:00
67
20:10
68
20:20
69
20:30
70
20:40
71
20:50
72
21:00

Attosecond Science at uOttawa and NRC